Omstartslån – Jämför här 2024


Listan över samlingslån är uppdaterad:
2024-04-09.
Innehåller annonslänkar
Samla lån och krediter Advisa
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,20% – 33,99%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 40 samlingslån
Till samlingslån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).
Kommentar:
Advisa är en jämförelstjänster, så kallad låneförmedlare. Där du kan jämföra upp till 40 långivare med bara en ansökan. Så om du ska samla lån och krediter till ett stort lån så kan Advisa vara intressant att kolla in. På Trustpilot har dom betyget utmärk med i snitt 4,7 i betyg av 5 möjliga. Det är baserad på 3917 stycken omdömen när vi kollade 2024-01-06.

Omstartslån är ett annat namn för samlingslån och det är alltså ett lån du tar för att betala av dina onödigt dyra smålån. Det som gör att din ekonomi kan bli bättre på bara några dagar är att du kan ta ett stort lån med bättre ränta och betala av alla dina smålån. Smålån så som kreditkort, smslån och likanden. Då får du en omstart på din ekonomi – det vill säga ett omstartslån. Det är dock viktigt att du bestämmer dig för att inte låna pengar efter det så du återigen hamnar i en situation där du har onödigt dyra lån. Med ett omstartslån blir det också enklare att hålla reda på dina lån.

Med ett omstartslån så kan du samla lån och krediter till ett stort lån med bättre ränta. Det gör att du kan få lägre månadskostnad direkt. Det viktiga är att du får lägre effektiv ränta på ditt omstartslån än dina lån som du ska samla.Vad är ett omstartslån

Ett omstartslån är för dig som vill samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt få ner kostnaden för lånen. Du får ett stort lån att hålla reda på istället för många små. Vilket brukar underlätta bara det. Men framförallt så kan du få ner kostnaden genom att få ner den effektiva räntan. Tänk att till exempel gå från 10 aviavgifter till en. Bara där kommer du kunna spara pengar.

Hitta bästa omstartslånet för just dig genom att jämföra så mycket du kan

För att hitta det bästa omstartslånet för just dig så måste du jämföra och det mycket. För det varierar något enormt på räntorna som långivarna tar för att låna ut pengar till dig så du måste jämföra. Det är därför låneförmedlare blivit så populära eftersom många tycker det är smidigt att låta en jämförelsetjänst göra jämförelsen. Dessutom med bara en ansökan och med en UC.

Du har ett stort lån med lägre ränta istället för många smålån som blir svårare att hålla reda på. Om du är intresserad av ett lån för att starta om din ekonomi så gäller det att börja jämföra lån. Och det är alltså vanliga privatlån som fungerar som omstart. Så begränas inte ditt letande efter lån till enbart långivare som kallar det för omstartslån eller samlingslån. Det är privatlån du kan jämföra för att hitta den billigaste ränta för just dig.


Omstartslån

Om guiden Omstartslån

Att få en omstart tycker väl förmodligen de allra felsta är något bra eller hur? Därför startade jag den här guiden som jag döpt till Omstartslån för att försöka få så många som möjligt att förstå att just omstartslån existerar. Att det finns ett lån som kan göra att man får bättre ekonomi på bara någon dag. Du får ett lån med lägre effketiv ränta än dina nuvarandra lån och betalar av sina nyvarande lån med omstartslånet. Då har du istället ett lån med lägre ränta och flera olika lån med högre ränta. Det borde väl alla veta om att det finns eller hur? Hjälp mig gärna sprida ordet.

Kontakta oss angå Omstartslån

Omstartslån är sidan för dig som vill få en omstart genom att slå ihop lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små och dyra lån. Du får lättare att hålla reda på dina skulder och därför lättare att lägga en plan för hur du ska betala av lånet. Så om du vill få en omstart på din ekonomi så kan ett samlingslån kanske vara något för dig.


Senast uppdaterad: 9 april, 2024