Lösa lån 2024


Listan över samlingslån är uppdaterad:
2024-04-09.
Innehåller annonslänkar
Samla lån och krediter Advisa
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,20% – 33,99%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 40 samlingslån
Till samlingslån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).
Kommentar:
Advisa är en jämförelstjänster, så kallad låneförmedlare. Där du kan jämföra upp till 40 långivare med bara en ansökan. Så om du ska samla lån och krediter till ett stort lån så kan Advisa vara intressant att kolla in. På Trustpilot har dom betyget utmärk med i snitt 4,7 i betyg av 5 möjliga. Det är baserad på 3917 stycken omdömen när vi kollade 2024-01-06.

Lösa lån är så klart något man ska ha mål redan när man tar ett lån. Men hur gör man om man vill få ner kostnaderna på lånen utan att betala av lånen nu? Jo det gör man genom att ta ett lån med lägre ränta och bättre villkor och sedan lösa lån som är dyrare än det. Sidan du befinner dig på nu är helt inriktad på just det. Det vill säga visa att man faktiskt kan låna pengar och få billigare kostnader. Vi skapade den här sidan för visa svenskar att man kan få mycket bättre ekonomi genom att samla lån och krediter genom att ta ett stort lån och lösa lån som har högre ränta än samlingslånet.

Genom att ta ett samlingslån och lösa lån och krediter så kan du förbättra din ekonomi direkt. Det viktiga är att du jämför och ser att samlingslånet har bättre effektiv ränta.Ja det går att låna pengar för att få bättre ekonomi

Många som hamnar i situationen med många smålån så som snabblån och skulder på sitt kreditkort tänker att dom aldrig ska låna pengar igen förens dom har betalat av alla lån. Och tanken är så klart rätt men den stämmer inte. Man ska självklart inte låna mer pengar för att till exempel konsumera om man redan är i en svår ekonomisk situation. Däremot går det att få bättre ekonomi genom att ta ett lån till – men då ett samlingslån. Då kan du lösa lån och krediter som är dyrare än ditt nya stora lån. Du bakar helt enkelt ihop dyra lån till ett stort istället.

Lösa lån kan hjälpa dig på vägen mot en bättre ekonomi

Om du har kommit så långt att du funderar på att slå ihop alla dina små och dyra lån till ett med lägre ränta så har du kommit lång i att försöka skaffa dig en bättre ekonomi. Nu gäller det bara lägga ner lite tid på att jämföra och se vart du kan få bäst ränta och villkor. Se dock till att försöka hålla nere antal kreditupplysningar då det säg kunna göra att man får svårare att låna och dessutom får högre ränta. Det är bland annat därför låneförmedlare blivit så populära. Du kan enkelt se i topplistan vilka som är låneförmedlare och vilka som inte är det.

Jämför privatlån för att lösa lån med låneförmedlare

Vi tror Svenska befolkningen kan spara extremt stora pengar genom att slå ihop lån och krediter till färre lån. Det genom att jämföra privatlån med en låneförmedlare som ger bättre ränta och bättre villkor. Men en riktig bra låneförmedlare ska man kunna jämföra lån helt gratis och det är sådan vi försöker ta med i vårt stora bäst i test av lån som du kan använda dig av för att lösa lån online på nätet. Om du tycker sidan har vart till hjälp får du väldigt gärna länka till den från din blogg eller konton i sociala medier. På så sätt kan sajten leva vidare och hjälpa fler människor att få ordning på sin ekonomi.

Lösa lån
Genom att lösa lån med ett lån med lägre ränta så kan du få bättre ekonomi direkt.

Vanliga frågor och svar om Lösa lån:

Här kan du se frågor och svar om att lösa lån:

Löser låneförmedlarna lånen åt en?

Nej vi vet ingen låneförmedlare som tar på sig det jobbet. Tror inte ens det är möjligt? Du tar helt enkelt ett privatlån som du sedan betalar av dina andra lån med. Det är så du löser lånen helt enkelt. Så det gäller att du samlar ihop alla skulder du har och ser hur mycket du måste betala för att lösa hela lånen. Kontakta respektive långivare och fråga. Och sedan ansöker du om ett samlingslån på det beloppet. Det totala beloppet alltså. Och när du får den effektiva räntan på det nya lånet så jämför du med dina gamla lån och löser lånen som har högre effektiv ränta.

Vad menar du med att lösa lån?

Att lösa lån kan betyda lite olika saker. Om du vill lösa lån genom att ta ett stort lån och betala av dina dyra lån så har du kommit rätt. Det är nämligen precis det som den här sajten handlar om. Men vill du däremot betala av dina lån så vänder du dig till din bank eller långivare med det aktuella lånet istället. Se till att se vad som krävs av just dom långivare som du har. Så du vet hur mycket du behöver samla.


Om guiden Lösa lån

Lösa lån – Jämför och hitta billig ränta är sidan för dig som har för många lån men vill minska dom och få ett enda stor lån istället för många små. Och framförallt för bättre ränta.


Senast uppdaterad: 22 mars, 2024