Lendo


Jämförelsen av samlingslån är uppdaterad:
2024-06-13.
Innehåller annonslänkar
Samla lån och krediter med samlingslån via Zmarta
  • Samlingslån: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till fler än 30 samlingslån
Till samlingslån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Recension:
Zmarta är en framstående tjänst inom låneförmedling, specialiserad på att hjälpa kunder att jämföra lånealternativen. Genom Zmarta kan kunder enkelt skicka in en ansökan och få tillgång till jämförelse av upp till över 30 olika långivare. Denna service kan användas om man önskar att konsolidera och omstrukturera sina nuvarande lån och krediter till ett enda lån med potentiellt mer förmånliga villkor och lägre ränta. Zmartas tjänst framhävs av dess enkelhet och transparens i processen för att jämföra lån. Det gör det möjligt för kunderna att på ett effektivt sätt se över och välja det lån som möjligen passar deras individuella ekonomiska behov och mål bäst. Zmarta har funnits ända sedan 1999 men då under annat namn. På Allabolag.se kan du se mer om Zmarta.

Lendo samla lån är våran guide till låneförmedlare Lendos samlingslån. Det första du måste förstå är att Lendo är en jämförelsetjänst och lånar inte ut några pengar själva. Dom har samma ägare som till exempel Aftonbladet och Blocket. Lendo är idag en av Sverige största låneförmedlare. Så om du vill jämföra samlingslån så är det helt klart ett alternativ du bör titta på om det är något för dig.

Innehåller annonslänkar
Samla lån och krediter via Lendo
  • Samlingslån: 10.000kr – 600.000kr
  • Ränta: 4,70% – 33,75%
  • Löptid: 1år – 15år
  • Jämför upp till 40 samlingslån
Mer info →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar:
Lendo skriver på deras hemsida (2024-01-12) att dem är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Hos Lendo kan du jämföra jämföra räntor gratis och det med endast en kreditupplysning hos UC. Då kan man få svar från upp till 40 långivare i skrivande stund 2024-01-12. På deras hemsida kan du se vilka banker som jämförs när du läser det här. Dem har funnits på svenska lånemarknaden sedan 2007 och ägs av Schibsted som även äger Aftonbladet och Blocket till exempel.Jämför Lendo mot andra låneförmedlare på våran startsidan

Innan du väljer en låneförmedlare som ska jämför samlingslån åt dig ska du självklart även jämföra låneförmedlarna. På våran startsida kan du enkelt se alla lån vi listar och som man kan använda för att lösa lån. Det du ska tänka på är att få lägre ränta på ditt lån du ska lösa dina övriga lån med. Så titta vad du har för effektiv ränta på dina andra lån och försök hitta ett stort lån du kan betala av dessa med som har lägre effektiv ränta.

Effektiv ränta är nämligen en jämförelseränta som kom till för att man enkelt ska kunna jämföra lån mot varandra. Den räknar med avgifter för fakturor, uppläggningsavgifter och så vidare. Annars kan ett lån med låg ränta se billigare ut än ett med lite högre ränta. Men sanningen är att det med högre ränta kan vara billigare. Så jämför ALLTID effektiv ränta.

Lendo är en låneförmedlare som är populärt att samla lån hos

Dom har till och med en specialsida för att samla lån. Dock är det vanliga privatlån där också. Det är alltså ingen speciellt lån man använder för att samla lån. Inte hos Lendo heller. Det du gör där är att skicka in en ansökan och sedan jämför dom den mot fler banker. I skrivande stund över 20 banker. Dom har samma ägare som bland annat Blocket och Aftonbladet och är en av landets största låneförmedlare av privatlån.

Lendo kan slå ihop lån är både sant och inte. Lendo är en förmedlare av lån och lånar alltså inte ut en enda krona själva. Däremot kan om förmedlare jobb vidare så du akn hitta det lånet som är bäst för just dig. Och om du är nöjd med låneförmedlare Lendo så bör du köra på det helt enkelt. Sedan bör du jäven jämföra antalet banker du får jämförda så du inte går på en extra dyr faktura.

Lendo har samma ägare som tex Blocket, Aftonbladet med flera

Det är så klart en trygghet att Lendo har så publica ägare som dom har. Lendo ägs av samma företag som bland annat äger Blocket, Aftonbladet med flera. Företaget heter Schibsted och finns på börsen i Norge. Du kan alltså äga Lendo genom att köpa aktier i Schibsted.

Så jämför vi Lendo mot andra

Att se vilken låneförmedlare som kommer jämföra banken som ger dig bäst ränta och villkor är så klart svår från början. Det man kan göra är att se antalet banker som långivaren har men också vilka banker och långivare det faktiskt är. Är det sådana som är kända för att ha höga räntor så som smålån och liknande eller är det stora banker och långivare som ofta har lägre räntor?


Frågor och svar kring Lendo Samla Lån

Lånar Lendo ut pengarna själva?

Nej Lendo lånar inte ut några pengar själva utan är bara en jämföresletjänst som jämför andras samlingslån.

Samla lån Lendo – Är det bra eller dåligt?

Lendo är en av dem i vår topplista som annonsera hårdast om att samla lån. Kanske är det även därför Lendo ligger stadigt på topp 3 i topplistan också. Lendo är en låneförmedlare och det är alltså inte direkt hos dem som man sedan samlar lån utan man får helt enkelt förslag på banker som erbjuder bäst ränta. Den är alltså en jämförelsetjänst av lån till att samla lån. Bra va? Dem tar dessutom en kreditupplysning bara och inte en per bank som du hade fått om du själv jämförde genom att skicka in en låneansökan vill varje bank. Man vill hålla nere antalet kreditupplysning då för många kan göra att du får svårt att låna pengar i framtiden annars.

Varför ska man välja Lendo för att samla lån?

Lendo jämför samlingslån enkelt online på nätet. Där du enkelt kan fylla i uppgifterna online och sedan med bara en ansökan jämföra upp till över 30 banker och långivare. Exakt antal kan du se i bäst i testet och sedan genom att klicka på jämför samlingslån bredvid Lendo i topplistan.


Om Lendo Samla Lån

Lendo Samla Lån är en guide om enbart lånförmedlare Lendos samlingslån. Alltså deras jämförelse av privatlån du kan använda för att samla lån helt enkelt.

Recension av Lendo samla lån

Hos Lendo kan du alltså jämföra samlingslån helt gratis. Du skicka in din ansökan och får då ser vad du skulle få för erbjudande om att låna pengar för att slå ihop lån och krediter till ett stort lån.

Målet med guiden Lendo samla lån är att DU ska spara pengar! Och funderar du på att göra det via låneförmedlare Lendo så försöker vi visar hur det går till här. Det som är det du verkligen ska tänka på är att lånet har billigare effektiv ränta är dina nuvarande lån. På så sätt kan du alltså vara säker på att du får billigare lån och där med billigare månadskostnad. För du vill väl göra roligare saker för pengarna du tjänster än att betala bort dom i räntor?


Lendo Samla lån

Senast uppdaterad: 10 mars, 2024