ICA Banken


Jämförelsen av samlingslån är uppdaterad:
2024-06-13.
Innehåller annonslänkar
Samla lån och krediter med samlingslån via Zmarta
  • Samlingslån: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till fler än 30 samlingslån
Till samlingslån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Recension:
Zmarta är en framstående tjänst inom låneförmedling, specialiserad på att hjälpa kunder att jämföra lånealternativen. Genom Zmarta kan kunder enkelt skicka in en ansökan och få tillgång till jämförelse av upp till över 30 olika långivare. Denna service kan användas om man önskar att konsolidera och omstrukturera sina nuvarande lån och krediter till ett enda lån med potentiellt mer förmånliga villkor och lägre ränta. Zmartas tjänst framhävs av dess enkelhet och transparens i processen för att jämföra lån. Det gör det möjligt för kunderna att på ett effektivt sätt se över och välja det lån som möjligen passar deras individuella ekonomiska behov och mål bäst. Zmarta har funnits ända sedan 1999 men då under annat namn. På Allabolag.se kan du se mer om Zmarta.

ICA Banken har ett samlingslån och det når du enklast genom topplistan här ovan. Du börjar med att klicka på att se hela topplistan. Och sedan är det bara klicka på jämföra just ICAs samlingslån om det är det du vill åt. Vilket många vill åt. Du klickar på lån om du går direkt in på deras hemsida. Sedan heter det Samla lån i menyn. Svårare än så är det inte. Sedan är det bara titta vilken ränta du skulle få.

Så vad krävs det för att få låna pengar för att samla lån och krediter hos ICA Banken i skrivande stund? Du måste minst ha fyllt 18år, ha en inkomst på minst 180 tusen/år, inte ha betalningsanmärkningar och sedan vara folkbokförd i Sverige. För att se om grundkraven är samma när du läser det här så går du bara in under Samla lån på ICA Bankens hemsida och tittar under ”Vem kan låna pengar”.Samlingslån hos ICA Banken

Samlingslån hos ICA Banken är ett privatlån precis som vart som helst Förut hade ICA Banken samma ränta för alla som fick ett lån godkänt vad vi fått höra men nu sätts räntan individuellt. Vilket alltså betyder att räntan sätts efter hur stor risk dom tycker det är att låna ut pengar till dig. Ska du samla dina lån hos ICA Banken så tar du deras privatlån som du sedan använder för att betala av dina lån. Var noga med att verkligen betala av dina lån med privatlånet så du inte använder det till konsumtion och hamnar i en ännu svårare situation.

ICA Banken ger STOR trygghet för svenskar

ICA Banken har vuxit enormt snabbt och vår gissning till det är så klart att kunderna känner en enorm trygghet till det. Sedan är det smidigt för många att dom har banken i mataffären. Speciellt om du bor på landsbyggden. Det gör att många från att ha haft ICA kort till slut väljer att även få sin lön till ICA Banken. Och sedan även sina lån och försäkringar hos ICA.

Jämför ICA Bankens hos Lendo

Om du klickar på länken till Lendo här ovan så ser du att de skriver ut att dom jämför ICA Bankens privatlån. Så om du vill jämföra deras samlingslån så kan du alltså göra det hos Lendo. Genom att jämföra ICA Bankens samlingslån mot fler så kan du se vilket alternativ som är bäst för dig.

Jämför ICA Bankens samlingslån hos en låneförmedlare

Innan du tar ett lån ska du alltid jämföra och det ska du så klart även göra med ICA Bankens lån. Det finns låneförmedlare som jämför deras samlingslån i skrivande stund och du hittar några av dom i listan. Där kan du gratis jämföra privatlån och på så sätt se om ICA Banken har bäst ränta och bäst villkor för just dig. Eller om någon annan kanske har det. Sedan kanske du väljer ICA Banken framför någon annan ändå för att du känner dig mer trygg med det men då har du i alla fall jämfört och sett hur låg ränta du kan få.

Många har sin lön hos ICA Banken

Eftersom många väljer att ha sin lön hos ICA Banken så tror vi som sagt det är en trygghet i att veta hur ICAs egna bank fungerar och det är därför så många väljer att låna pengar av dom. Dels via deras kreditkort men även med privatlån och bolån. Eller som i det här fallet ett samlingslån för att samla ihop lån och krediter till ett stort lån.


Om guiden ICA Banken – Samla Lån

ICA Banken – Samla Lån är guiden för dig som ska samla lån och krediter hos ICA Banken. Här försöker vi samla ALLT som handlar om det. Vi sorterar sedan denna data till ett bäst i test av deras samlingslån. Vi gör även en guide om hur det går till att ansöka om deras samlingslån på hemsidan.


Senast uppdaterad: 30 april, 2024